Стартирахме на паветата, скандирайки за промяна. Вече сме част от промяната.

...
Стартирахме на паветата, скандирайки за промяна. Вече сме част от промяната.
Коментари Харесай

Венеция Ангова : Стартегията ни е да запазим добра инвестиционна среда и да увеличим социалните разходи

Стартирахме на паветата, скандирайки за смяна. Вече сме част от смяната. На 2 октомри изборът ще бъде сред минало и бъдеще, между промяната и непромяната. Това сподели Венеция Ангова от " " в предаването " Тази неделя " по bTV. 

Повишихме пенсиите, напарвихме безплатни детските градини, спряхме корупционните схеми на " Капитан Андреево. Отново ще вдигнем пенсиите, ще повишим минималната работната заплата. Най-важната задача за " " е да имаме резултати. Формираме екипи, в които слагаме най-правилните хора, сподели още тя.

По думите и за осемтте месеца на предходния парламент,   " " са се научили да предвиждат ходовете на. И добави, че с внушенията сиза кризите опозицията си манипулира страховете на хората. 

Това, което ни вълнува е националният интерес. За  " " най-важното е да защитим националния интерес и да имаме работеща стопанска система. Продължаваме напред с решения по отношение на най-добрия интерес на страната. Най-добрият интерес за България е да имаме диверсификация на газ. Ако ние имаме трима колегата и единия откаже да доставя, другите да продължат доставките. Успяваме да достигнем до диверсификация за година и половина. Стартегията ни е да запазим позицията, в която се намира България - добра капиталова и бизнес среда, като не подвигаме налозите. Да увеличим обществените разноски - покачване на пенсиите и мининалната работана заплата, означи Ангова. 

Ще влагаме в иконимиката - хората, знанията и уменията. Второ - финансови вложения, които ще се задвиждат от Плана за възобновяване, в нововъведения, добави Ангов. 

Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на от съобщи, че е оставил подредена страна със сигурни финанси, ясна персперктива за Еврозоната, добре призната в света.

С ясни стратегии и сратегии по тематика правораздаване. Оставихме подредена страна, с ниска инфлация, финансова непоклатимост, довършени и в развой на работа инфраструктурни планове, сподели още тя. 

Кризите ги сътвориха " ". Последните 4 години, приходите се покачиха с 40% действително, по време на предишното управление изгубиха покупателната си дарба с 10%. Официалната инфлация е 17%, само че на питателните артикули е доста повече. хората го усещат дали като отидат до магаизна, или като пътуват по пътищата, които не са пипнати от година и половина, уточни Захариева. 

По думите и гледа ясно към Европа и НАТО и изрази вяра, че в идващия парламент тези партии да са повече. 

По тематиката с доставките на газ, Захариева разяснява, че предходното държавно управление е прекратило контракта с " Газпром " едностранно. 

Не тъй като не желаят да купуват съветски газ, а тъй като желаят България да купува съветски петрол. Войната в Украйна се храни доста повече с петрол. Това, което съумяха да напавят " " и БСП е да върнат медиаторите, които първият кабинет на премахна и започнахме да получаваме по-евтин газ, съобщи още някогашният външен министър.  

Българските жители не желаят да чуват опорни точки, желаят да чуят съответни решения. Как ще решим рецесиите? Какво ще създадем, за да има газ на търпима цена, какво ще създадем, с цел да понижим инфлацията. Представихме доста явен антикризисен проект, представихме проавосъдната си промяна, сподели още Захариева. 

Според зам.-председателят на Ирена Атанасова идващият министър председател не би трябвало да бъде от или Движение за права и свободи. 

Тя означи, че за 12 години ръководство, на не и се е налагало да ръководи в толкоз доста рецесии, какъв брой ръководи кабинетът " Петков ". 

Да гледаш към Русия или Европа не е нито обратно, нито напред. Всяко ръководство би трябвало да гледа навсъкъде. Ние бяхме тези, които настояват да обновим диалозите с " Газпром ", ние бяхме тези, които упорстват да не се утежняват връзките с Русия, след изгонването на дипломатите. Ние сме за диалози с всички сътрудници, без да се изключва " Газпром ", добави Атанасова. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР